Митов посочи, че е необходимо не само увеличаване на санкциите

...
 Митов посочи, че е необходимо не само увеличаване на санкциите
Коментари Харесай

Откриха Парламентарната асамблея на НАТО у нас

 

Митов уточни, че е належащо освен увеличение на глобите против Русия, само че и по-доброто им използване.

„ Ние сме с Украйна досега, когато тя извоюва успеха и по-късно. Трябва да изоставим изкуствените червени линии. Европа е под блокада от Путин “, съобщи ръководителят на Парламентарната асамблея на НАТО Михалков Шчерба на плолетната сесия в София.

„ Нашата намира се случва в сериозен миг. Трябва да надигнем глава и да ускорим нашата помощ за Украйна. Европа е под блокада от Путин и неговите диктатори другари “, сподели Шчерба и добави, че тази година е изключителна значима и по различен мотив – 75 години от основаването на НАТО и 25 от участието на България.

В София Асамблеята би трябвало да одобри своите рекомендации за срещата на върха на НАТО във Вашингтон, които ръководителят на Парламентарната асамблея на НАТО Михал Шчерба ще показа пред държавните и държавни ръководители.

В работата на пролетната сесия в София вземат участие за пръв път и шведски парламентаристи, откакто страната стана пълновръстен член на Алианса.

Близо 400 парламентаристи от 32-те страни членки на НАТО и от 25 страни-партньори и парламентарни организации   участват в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, показват уредниците.

Инфо: БТА, БГНЕС
Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР